Kontoret holder ferie i uge 29.

Ved akutte sager kontakt ferie tlf. 75381788​

Vil du på venteliste?​

Vil du skrives op til lejebolig i boligforeningen? Så udfyld formularen herunder så kontakter vi dig med alle detaljerne.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lille Veumvej

Boligforeningen har 1 afdeling beliggende på Lille Veumvej:

Afdeling 23, Lille Veumvej 29 - 45 er opført i 2008 og består af rækkehuse i hesteskoform med 8 stk. 2-værelses lejligheder a 60 m2, og med en mindre fælleslejlighed på 40 m2 med separat toilet. Lejlighederne er handicapvenligt indrettede og anvises af Vejen Kommune primært til yngre psykisk handicappede. Der er ikke carport eller garage til lejlighederne. Der er mindre have til de enkelte lejemål.

Afdelingen har køkkener og badeværelser fra opførelsen i 2008, og der er vedligeholdelses- og energivenlige vinduer og døre af plast.

Huslejeniveau 5.229 kr. pr. lejemål (2023/24)

Lejlighederne er forsynet med ovn, komfur og emhætte.

Det er tilladt at holde kæledyr bortset fra kamphunde.

Lejlighederne forsynes med varme fra fælles gasfyr, hvor varmeforbruget fordeles individuelt i forhold til registreret forbrug ifølge varmemålere.

Vand- og elforbrug samt evt. antennebidrag til Brørup Antenneforening afregnes individuelt direkte fra leverandøren.

Sammen med huslejen opkræves et a conto bidrag til vandafledningsafgift (kloakafgift). A conto beløbet afregnes en gang om året efter konkret forbrug på samme måde som a conto bidrag for varme, el og vand. Der kan således blive tale om en efterbetaling eller en tilbagebetaling.

Indskud udgør 24.000 kr. pr. lejlighed.

Kontakt​

Telefon: 75 38 17 88

E-mail: mail@brobol.dk

Åbningstider

Man – tirs og torsdag: 9.00 - 13.00

Onsdag: 14.00 - 18.00

Fredag: Lukket